Slik gjenoppretter du en slettet eller desinfisert fil:

Sikkerhetskopier av slettede eller desinfiserte filer blir plassert i en spesialmappe på datamaskinen som heter Quarantine. Sikkerhetskopier av filene lagres i et spesialformat som ikke er farlig for datamaskinen. Du kan gjenopprette en fil som er slettet eller desinfisert fra sikkerhetskopier som er lagret i Quarantine.

Vi anbefaler at du unngår å gjenopprette slettede og desinfiserte filer, ettersom de kan være en trussel for datamaskinen.

Programmet desinfiserer ikke programmer i Windows Store. Hvis skanningsresultatene viser at en slik app er farlig, blir den slettet fra datamaskinen. Når en app i Windows Store blir slettet, oppretter ikke Kaspersky-programmet en sikkerhetskopi av den. Hvis du vil gjenopprette disse objektene, må du bruke gjenopprettingsverktøyene til operativsystemet (se dokumentasjonen til operativsystemet som er installert på datamaskinen, for mer informasjon) eller oppdater programmet fra Windows Store.

Slik gjenoppretter du en slettet eller desinfisert fil:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Gå til delen Sikkerhet.
  3. Klikk på Karantene øverst til høyre i vinduet i Kaspersky-programmet.

Vinduet Karantene vil da åpne.

4. I vinduet Karantene velger ønsket fil fra listen og klikker på Gjenopprett.